Totalentreprise

Når du vælger Carsten Schmidt til din totalentreprise så er du i trygge hænder.

totalentreprise

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

Gode samarbejdspartnere

Du kan bruge os som hovedentreprenør til dit projekt, da vi har gode og kompetente samarbejdspartnere. Med disse samarbejdspartnere kan vi håndtere alle slags byggerier indenfor alle områder. Vi kan altså stå for det hele, selvom vi kun udgør tømrer- og snedker delen. Så du kan roligt kontakte os til dit næste bygge eller renoverings relaterede projekt. Vores samarbejdspartnere inkluderer El-installatør Oluf M. Sørensen, Bjerndrup VVS, Murermester Jens Tagesen og Gulvkonsulent Szocska.

Simpelt og overskueligt

Vi går op i at det hele skal være så nemt og overskueligt for dig, som kunde, imens dit byggeprojekt står på. Selvom der er flere forskellige partnere inde over ét projekt, vil du stadigvæk kun have én kontaktperson, nemlig os hos Carsten Schmidt. Dette gør processen mere behagelig og lettere tilgængeligt for dig. Vi sørger altid for at projektet kommer til at gå glat og uden problemer. Vi stræber efter at der ikke pludselig skal opstå ubehagelige overraskelser eller lign, og i tilfælde af dette alligevel sker, tager vi hånd om dette.

Vi lytter til dig

Når du kommer til os med til projekt, er vi selvfølgelig interesseret i at lave det præcis, som du ønsker. Vi vil gerne indgå i et tæt samarbejde med dig, så vi på den måde hele tiden er klar over, hvilke løsninger der indfrier dine forventninger.  Vi starter ethvert projekt med et opstarts byggemøde, hvor vi får lagt den overordnede plan.

Hvis du bruger os til dit projekt, kan du regne med ærlighed, kvalitet og styr på tingene. Har dette interesse kan vi kontaktes på tlf. 26 70 26 83

Skulle I stå og mangle en håndværker

Forside_bund_logo3
Forside_bund_logo2
Forside_bund_logo1