Huskøb rådgivning

Carsten Schmidt tilbyder huskøb rådgivning for private, der har fundet et hus, som de gerne vil købe. Men vi tilbyder naturligvis også køberrådgivning for virksomheder, der har fundet en interessant ejendom.

  • huskøb rådgivning

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

Vi er dine uvildige øjne

Vi tilbyder først og fremmest at være uvildige øjne. Selvom du er erfaren huskøber, så er det måske begrænset, hvor mange ejendomshandler du har gennemført. Og uagtet din erfaring med at vurdere tilstanden på en ejendom, så kan man som køber blive forblændet af spændende omstændigheder, således man overser nogle uheldige forhold.

Vi er også dine faglige øjne

Dertil kommer, at vi tilbyder at benytte vores faglige ekspertise og erfaring til at gennemgå husets egentlige tilstand. Vi vil i første omgang foretage en visuel gennemgang af huset, hvor vi sammenholder vores iagttagelser med tilstandsrapporten. Normalt vil vi foretage denne gennemgang sammen med kunden, der overvejer at købe huset.

Vi vil samtidig notere stikord og fotografere bygningens tilstand. Her vil vi især kigge efter manglende vedligeholdelse, men vi vil også lave en opsummering af fremtidig vedligeholdelse. Det vil gælde i forhold til restlevetid på blandt andet klimaskærme, tage, vinduer, døre og andre udvendige konstruktioner. Men vi laver naturligvis ingen destruktiv indgreb på bygningen.

Du kan bestille en skriftlig rapport

​Gennemgangen kan udvides med en skriftlig rapport, hvis du ønsker det. Dog er vores gennemgang ikke en garanti for, at der ikke findes skjulte fejl, ligesom vi heller ikke forholder os til bygningens lovlighed på grunden.

Kontakt os på telefon 26 70 26 83 for at bestille køberrådgivning.

Skulle I stå og mangle en håndværker

Forside_bund_logo3
Forside_bund_logo2
Forside_bund_logo1