Energirådgivning

Har du overvejet et energitjek af dit hus? med et energitjek og professionel energirådgivning kan vi være med til at minimere energiforbruget og højne jeres komfort i huset. Vi benytter leverandører som har meget stor fokus på energibesparende løsninger såsom vinduer, døre, isolering m.m.

  • 09_93

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

Vil du gerne høre nærmere omkring dette, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale – eller bestille en tid til et besøg og gennemgang af dit hus! Jeg forhandler flere forskellige produkter indenfor døre og vinduer, men anbefaler især idealcombi og kpk Døre & Vinduer, der efter min mening og ikke mindst erfaring har de bedste danskproducerede produkter!

Energirådgivning – hvordan du kan spare penge

Man vil gerne have mest muligt ud af den varme man pumper ind i huset. Derfor gælder det om at holde på den, når først den er kommet derind. Derfor skal man sørge for at have isoleret sit hus ordentligt. Hos Tømrer- og snedkervirksomhed Carsten Schmidt har vi løbende taget efteruddannelser, der sikrer at vi hele tiden er med på noderne, og kender til de nyeste teknikker. Den seneste uddannelse har været som energihåndværker og BedreBolig rådgiver. 

Uddannelser som denne gør os i stand til at give god og professionel rådgivning omkring energibesparelse i dit hus.

 

Har altid svaret

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, hvorfra vi også kan hente viden og idéer. På den måde er du altid sikret et svar, når det kommer til energirådgivning og dit hus. Vi kan hjælpe dig med at sænke energiforbruget i din bolig, og på samme tid skabe et bedre og mere behageligt indeklima, så det bliver rarere at befinde sig i boligen.

Vi kan tilbyde en række forskellige produkter indenfor døre og vinduer, der kan være en del af en løsning til jeres energiprojekt. Her vil jeg selv anbefale IdealCombi og kpk Døre og Vinduer, hvilke jeg har meget gode erfaringer med.

 

​Kan du spare penge?

Måske ved du ikke om dit hus i forvejen er energioptimeret. Hvis ikke, er du mere end velkommen til at ringe til os, for en uforpligtende samtale. Du kan også ringe og bestille en gennemgang af dit hus. Her vil vi komme ud og undersøge dit hus, hvorefter vi vil vurdere, om du kan spare penge på energien, og hvad der evt. kan gøres.

Vi kommer gerne ud og holder et møde med dig, hvor vi kan tilbyde totalrådgivning. Afhængig af ens elforbrug, har man måske brug for solceller.

​Har dette vakt din interesse, og vil du gerne spare penge på energien, kan vi kontaktes på tlf. 26 70 26 83

træisolering
KPK-Doere-Vinduer
Idealcombi

Skulle I stå og mangle en håndværker

Forside_bund_logo3
Forside_bund_logo2
Forside_bund_logo1